Republica Centrafricană

Vizualizare anunțuri

Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Republica Centrafricană

Proprietate de vânzare în Republica Centrafricană

Republica Centrafricană este un stat din Africa Centrală. Capitala sa este Bangui. Republica Centrafricană se îndreaptă spre nord cu Chad, cu Sudanul și Sudanul de Sud, la sud cu Republica Democrată Congo și Republica Congo și spre vest cu Camerun; este o stare fără ieșire la mare.

Republica Centrafricană este caracterizată de o instabilitate economică severă cauzată de instabilitatea politică și de criza umanitară. Majoritatea populației din Republica Centrafricană este deplasată sau căutată în țările vecine.

Proprietățile de vânzare în Republica Centrală nu sunt accesibile populației locale, deoarece un motiv al veniturilor scăzute este mai probabil să caute o locuință închiriată decât să o cumpere.

O cauză a problemelor economice și politice, dar și o problemă a problemelor, instituțiile financiare și, în special, băncile au decis să se stabilizeze în Bangui, capitala țării. Deci, este foarte dificil să găsiți proprietăți de vânzare în Republica Centrafricană.

Bimbo este al doilea oraș ca mărime din Republica Centrafricană și este situat în sud-vestul țării. Bimbo este un bun exemplu al vieții orașului, iar piețele aglomerate sunt o atracție pentru turiști. Populația din Bimbo sa dublat în ultimii zece ani, iar clima este zgomotos și haotic. Aici este mai simplu să găsiți proprietăți de vânzare.

Hartă, evoluție prețuri și statistici

Legate de Imobiliare

Cod. 27865

DE VÂNZARE Altele (terenuri), Republica Centrafricană, Bangui, Bangui, tallet al asafir

8,168,572.87RON
DE VÂNZARE
Altele (terenuri)

3280 m²
3280sqm teren uimitor de vanzare in ajaltoun-1 24 km 'din autostrada 3' din centrul ajaltoun 30/75 zonare potrivite pentru: 1-a construi 3 proie...
Cod. 27301

DE VÂNZARE 3 camere, Republica Centrafricană, Bangui, Bangui, bangui center

Reserved negotiation
DE VÂNZARE
3 camere

85 m²
Apartament excelent de vânzare
Hartă, evoluție prețuri și statistici
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB